domingo, 20 de marzo de 2011

FOTO DE PERFIL: Una barca d'arrossegament de la Mediterrània

La Canana: Nom aplicat per la forma de navegar aquesta barca, que hem posat de foto de perfil. Construïda a Barcelona a l'any 1936 per tenir un motor molt gran (Bolinders de 75 cavalls) tenia més motor que barca i amb un "arraijat" de mar de Llevant al primer mes de navegar els mariners es van veure perduts per un coll de mar, al qual vam fer una nova construcció per aquest motor. Aquesta barca, que en aquest cas es deia La Joven Isabel, la va adquirir el meu pare, amarrada al moll de Barcelona i en plena Guerra Civil Espanyola, i la va acondicionar per posar-li la mateixa marca de motor suec (Bolinders), però amb un cavallatge menor, de 45 hp, amb el nom de Santa Cinta, com es veu a la foto en qüestió, que era el nom de la meva mare: La Cinteta de Gel.

4 comentarios:

A las 23 de marzo de 2011, 10:17 , Blogger Amadeu Ros i Torres ha dicho...

Hola Peret, me'n alegre de veure els tripulants al voltant d'una platera. S'ha perdut bastant menjar asseguts a coberta voltant la platera. Et done l'enorabona. Endavant amb el blog. Ja tinc ganes de llegir-te alguna narració d'aventures vostres. Amadeu.

 
A las 25 de marzo de 2011, 2:33 , Blogger Far de la Banya ha dicho...

L'Amadeu m'ha donat notícia del vostre blog. Estarem alerta per anar llegint més...

Eduard

 
A las 2 de marzo de 2019, 2:09 , Blogger la cuaderna de ulhyses ha dicho...

Bon apunte, salutacions Peret.

 
A las 8 de julio de 2020, 13:30 , Blogger Khan Anderson ha dicho...

Life is so much better without herpes @dr.oba has help me cure my herpes and all other time i had herpes if you what to treat your herpes please contact him drobaspellhome902@gmail.com or whatsapp +2348088337602 
http://fb.me/drobaherbalhome

 

Publicar un comentario

Suscribirse a Enviar comentarios [Atom]

<< Inicio